Program Social Sicilia

COD: KT-00003

330 

hotel 3*/4* cu demipensiune situat pe Riviera Taorminei – cea mai faimoasa zona litorala a Siciliei

In fiecare saptamana incepand cu 3 Octombrie 2012 pana in 29 Mai 2013

Tarif: de la 330 euro/pers + taxe aeroport

Servicii incluse:

 • bilet avion Bucuresti – Catania – Bucuresti ( cursa directa );
 • 7 nopti cazare in hotel 3* sau 4* - la alegere, situate in zona Taormina;
 • demipensiune ( cu apa si vin incluse in timpul meselor );
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • turul orasului Catania;
 • tur panoramic Riviera Ciclopilor;
 • ghid roman pe durata sejurului si in excursiile optionale.

Servicii neincluse:

 • asigurarea medicala / asigurarea storno;
 • taxe de aeroport si de securitate: 50 EUR/pers;
 • excursiile optionale;
 • alte servicii decat cele mentionate.

Date de plecare:

 • Octombrie 2012: 3, 10, 17, 24, 31
 • Noiembrie 2012: 7, 14, 21, 28
 • Decembrie: 19, 26
 • Februarie: 19, 26
 • Martie: 6, 13, 20, 27
 • Aprilie: 3, 10, 27, 24

Tarife:

 

Hotel San Pietro 3*
Assinos Palace 4*
Antares 4*
• Octombrie - Noiembrie 2012
365 € 385 € 420 €
• Craciun* / Paste*
465 € 485 € 530 €
• Revelion* 550 € 585 € 615 €
• Februarie 2013
330 € 345 € 385 €
• Martie - Aprilie 2013
385 € 395 € 435 €
• Mai 2013
425 € 445 € 485 €

Nota:
Preturile sunt exprimate in euro.
● * Craciun – plecare 19 dec / Revelion – plecare 26 dec / Paste 2012 – plecare 1 mai
● supliment single : 120 euro / pers
● reducere copii 2-12 ani cazati in camera cu 2 adulti : 10% la pachet si 25% la excursiile optionale
● preturile sunt valabile pentru seniori ( + 55 ani ) si insotitori indiferent de varsta; persoanele care nu indeplinesc aceste criterii se pot inscrie in excursie cu un supliment de 35 euro / pers; 

INFORMATII UTILE:
● distanta Taormina fata de Catania aprox. 50 kms
● inscrierile se fac cu copie dupa carte de identitate (in cazul rezervarilor online este obligatorie introducerea datelor de nastere ale turistilor)
● la inscriere se achita avans 50% iar diferenta cu 30 zile inainte de plecare
● in cazul retragerii cu pana la 30 de zile inainte de plecare avansul achitat nu este rambursabil, intre 30 si 15 zile inainte de plecare penalizarea este de 75%, cu mai putin de 15 zile inainte de plecare 100% (recomandam incheierea asigurarii storno)
● greutatea admisa la bagaje in timpul zborurilor : 15 kg / pers. la cala si 7 kg / pers bagaj de mana
● orarul de zbor si compania aeriana sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate.
● locurile sunt strict limitate.

Orar de zbor ( Wizzair ):
● Plecare Otopeni 11.25 / Sosire Catania 12.40
● Plecare Catania 13.15 / Sosire Otopeni 16.15

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

● Palermo si Monreale ( 11-12 ore ) – 57 euro
Excursie de o zi in capitala insulei - Palermo, oras care seduce prin parfumul oriental si frumusetea eclectica. Vom vizita Piata Pretoria, Catedrala ( fondata in sec. 12 ), Capela Palatina, Biserica Martorana, Catacombele Capucinilor. Dupa-amiaza este dedicata vizitarii Catedralei din Monreale, o veritabila capodopera a arhitecturii italiene. Construita in secolul al XII-lea, Biserica isi datoreaza celebritatea datorita impresionantelor mozaicuri aurite, realizate de artisti si mestesugari bizantini si venetieni. Intoarcere seara la hotel inainte de cina.

● Malta (12 ore ) – 148 euro
Prilej de a vizita, intr-o excursie de o zi, una din cele mai fermecatoare insule din Mediterana. Transfer dimineata in portul Pozzalo si traversam in insula cu catamaran de mare viteza. Excursia cuprinde vizitarea vechii capitale, Medina si a frumoaselor orasele St. Julians si Sliema, dupa care capitala Valletta, Orasul Cavalerilor, cu Gradinile Barrakka, Portul, Catedrala St. Giovanni etc. Seara intoarcere in Sicilia.

● Taormina si Etna ( 7-8 ore, nu include urcarea cu telefericul ) - 39 euro
Frumusetea Taorminei, oras cu pregnante urme grecesti, este compusa din culoare, lumina si mare. Asezarea sa pe un platou de roca, la 200 m altitudine deasupra marii, ii confera un farmec unic, atragand magic sute de mii de turisti. In sudul Taorminei se afla Etna, maiestuosul vulcan inalt de 3323 m, simbolul de necontestat la Siciliei. Vom face o ascensiune cu autocarul pe munte, pana la statia de teleferic, pentru a admira cel mai mare vulcan activ din Europa !

● Siracuza si Notto ( 8-9 ore ) – 48 euro
Monumentele grandioase si operele publice stau marturie epocii de glorie si bogatie a acestui oras minunat, legat de nume antice celebre precum Arhimede. Turul Siracuzei cuprinde si Amfiteatrul Roman si Teatrul Grec, unul dintre cele mai mari teatre din lumea greaca ( 138 m diametru cu 15 000 de locuri ). In continuare vom vizita Notto, situat la aprox. o ora si jumatate in sudul Siracuzei, cel mai impresionant oras baroc din estul Siciliei.

● Piazza Armerina, Caltagirone si Agrigento ( 11-12 ore ) – 53 euro
Plecam dimineata devreme spre Piazza Armerina, oras medieval deosebit de pitoresc, cu numeroase atractii, printre care se remarca Catedrala din sec. 16 si faimoasele mozaicuri romane din Villa Romana del Casale, care cuprinde cea mai bogata si complexa colectie de mozaicuri din lume. Urmatorul popas va fi la Caltagirone, oras faimos datorita productiei artistice de ceramica si sculpturi de terracota. La Scala - Scara monumentala a Bisericii Santa Maria del Monte, cu cele 142 de trepte decorate fiecare diferit cu placi colorate din ceramica este o veritabila capodopera faurita de artizanii italieni in secolul 17. Printre obiective se mai remarca si Catedrala San Giulian, Biserica baroca San Francesco di Paola, Palazzo Senatorio. Dupa-amiaza de neplasam la Agrigento, orasul nativ al lui Empedocles si al lui Luigi Pirandello, adapostind unul din cele mai impresionante complexe arheologice din Europa ( Valea Templelor ). Seara intoarcere la hotel inainte de cina.

● Messina, Capo d’Orlando, Cefalu ( 10-11 ore ) – 45 euro
Excursia de astazi traverseaza peisajele pitoresti ale coastei de NE, pana la Messina, continuand apoi, prin Capo d’Orlando, pe coasta nordica, de-a lungul Marii Tireniene, pana la Cefalu. Messina este cel de-al treilea mare oras al Siciliei, incarcat de istorie milenara, cu o mare densitate de obiective turistice. Se remarca Catedrala din sec. 12 care adaposteste ramasitele regelui Conrad, Biserica Annuntiata dei Catalani cu influente arabe, Biserica Santa Maria degli Alemanni, fosta capela a cavalerilor teutoni, exemplu desavarsit al arhitecturii gotice din Sicilia, Fantanile arteziene Orion, Neptun, Quattro Fontane.

Niciunul

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Pentru REZERVARI si informatii suplimentare:
Telefon si Email contact

 
În curs de procesare...