Paris

Paris - Senior Voyage

COD: CT

295 

Program Senior Voyage "Paris - Orasul liminilor"   
 
Hotel Campanile Paris Sud – Clamart 3* - www.campanile.com/en/hotels/campanile-paris-sud-clamart
Hotelul, construit in 2009,situat la jumatatea distantei dintre Paris si Versailles, va ofera locul ideal pentru un sejur placut si confortabil. Fiind construit recent, a adoptat un stil decorativ placut si modern, si are in apropierea sa, numeroase magazine si centre comerciale.
Facilitati camere: Cele 93 de camere ale hotelului, frumos decorate dispun de aer conditionat, TV, birou, telefon, baie proprie, uscator de par.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitie oaspetilor sai, receptia deschisa 24 h, bar, restaurant, cafenea, sala de conferinte, wi-fi.

Tarif: 295 EUR/pers in DBL

Servicii incluse:

 • Biletul de avion Bucuresti-Paris Beauvais-Bucuresti
 • Transfer aeroport– hotel– aeroport
 • 4 nopti de cazare hotel 4*
 • Mic dejun
 • Asistenta turistica pentru intreaga perioada

Tariful nu include:

 • Taxele de aeroport 95 euro/ persoana
 • Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati
 • Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-2 euro/zi/pers)
 • Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale

Bonus:

 • 1/2 zi excursie optionala  BONUS pentru  posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD (Paris)
 • Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
 • Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
 • Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro de non-senior .

Avans la Inscriere: Minim 50%
Plecare din: Bucuresti
Durata: 4 nopti

Reduceri si suplimente:

 • Supliment SGL 60 euro
 • Reducere a 3-a persoana 30 euro
 • Copil 0-1.99 ani plateste taxele de aeroport 95 euro
 • Copil 2-11.99 ani reducere 30 euro in camera cu doi adulti

Date de plecare:

 • 02, 09, 16, 23, 30 Octombrie 2013;
 • 02, 30 Aprilie 2014;
 • 07, 14, 21, 28 Mai.

Observatii:
*Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 30 euro/sejur.
  BONUS! Pentru posesorii SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu se percepe acest supliment.
* Excursiile optionale pot suferi modificari , iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.
* Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.
* Hotelul mentionat in acest program poate fi modificat, oferindu-se alternative similare.
* Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.


Excursii gratuite: 

 1. Paris
  Tur panoramic cu autocarul in Orasul Luminilor: L'Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, L`ecole Militaire,
  Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

Nu ratati excursiile optionale:

 1. Paris Magique
  Incepem explorarea in capitala Frantei, in nucleul istoric al Parisului, Ile de la Cite, cea mai veche si mai renumita parte a orasului, o insula a Senei, locuita in antichitate de tribul parizilor. Astazi insula este ocupata de impresionantul Palat de Justitie si catedrala Notre-Dame de Paris, o capodopera a stilului gotic francez, aratand in mare parte asa cum a fost conceputa initial. Este considerata cea mai intunecata catedrala dintre marile catedrale gotice, insa lumina care se filtreaza prin rozetele colorate, confera sentimente mistice.
  Continuam cu Palatul de Justitie si cu delicata Sainte Chapelle, construita in 1248 din ordinul lui  Ludovic al IX-lea, pentru a adaposti Cununa de Spini, un fragment al Sfintei Cruci si alte relicve ale Patimilor.
  Apoi traversam Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon si Gradinile Luxemburg. Seara, timp liber in renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilica Sacre Coeur si pitoreasca Place du Tertre.
 2. Versailles
  Cel mai renumit palat din Franta, Palatul de la Versailles este si unul dintre cele mai prestigioase monumente din lume, fiind situate la doar 20 de km de Paris.  Timp de aproape 50 de ani, cei mai mari artisti ai vremii au lucrat pentru construirea sa. In anul 1682, Regele si curtea sa, aproximativ 20.000 de oameni, s-au mutat in castel, care a devenit centrul politic al Frantei pana in 1789. La intoarcerea in Paris, tur panoramic al cartierului de zgarie nori La Defense. Intregul cartier modern, situat in vestul Parisului, a fost denumit dupa o statuie din piata centrala, simbolizand apararea orasului in timpul razboiului. O larga esplanade pentru pietoni incepe de la Pont de Neuilly, insa punctul de atractie al “La Defense”este colosalul Grande Arche. Avand forma unui imens cub gol, si o fatada de sticla si marmura, aceasta “fereastra catre lume”, este atat de mare incat Notre-Dame, ar incapea cu usurinta dedesubtul sau.
 3. Fontainebleau- Valea Loirei
  Excursie la Palatul Fontainebleau. Situat la 55 de km de centrul Parisului, este unul dintre cele mai mari castele regale din Franta. Palatul, cum este astazi, este lucrarea mai multor monarhi francezi, insa cel care l-a transformat intr-un simbol al maretiei a fost Napoleon Bonaparte. Interiorul este maiestuos decorat cu picturi si fresce, astazi adapostind Scoala Americana de Arte. Continuam cu Valea Loarei, inscrisa in anul 2000 pe lista locurilor din patrimoniul mondial Unesco, cuprinde  magnificele castele ce domina malurile raului si afluentii sai ca niste bijuterii. Pentru constructia lor au fost chemati cei mai mari arhitecti, intre care si Leonardo Da Vinci. Astazi, aceste palate si castele somptuoase se numara printre punctele majore de atractie ale Frantei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la intoarcerea spre Paris, oprire in pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul incarcat de istorie. Marele turn gotic si sala s-au pastrat de la fortareata originala, din secolul al XIII-lea. Adaosurile facute in secolele urmatoare infatiseaza un amestec neobisnuit de stiluri arhitecturale. Ludovic al XII-lea a transformat fortareata intr-un palat renascentist opulent.
Niciunul

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Pentru REZERVARI si informatii suplimentare:
Telefon si Email contact

 
În curs de procesare...