Tusnad - Hotel Ciucas 3*

COD: MC-00148

[Contactați-ne pentru un preț]

Localizare: hotelul este localizat pe DN12

Dotari generale: hotelul dispune de 238 locuri de cazare, structurate in 103 camere duble, 3 apartamente si 13 apartamente de lux; restaurant ce dispune de 170 locuri; terasa cu 60 locuri; complexul de conferinte, simpozioane si training cu o capacitate maxima de 300 de locuri impartite in 5 sali dotate cu sonorizare, flipchart, retroproiector, ecran de proiectie; baza de tratament (care trateaza boli cardiovasculare, digestive, endocrine, boli ale sistemului nervos si ale cailor urinare).

Dotari camere: acces cu cartela; baie proprie cu dus sau cada; televizor; telefon; balcon (mai putin camerele aflate la etajul IV).

Servicii masa: in sistem bonuri valorice, a la carte.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii sub 5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare; copiii cu varsta cuprinsa intre 5-11,99 ani achita 50% din pretul de cazare si 15 lei/zi la micul dejun (la care se adauga comisionul agentiei);copiii peste 12 ani si al 3-lea adult in dubla achita 50% din pretul de cazare si 25 lei/zi micul dejun (la care se adauga comisionul agentiei).

Tratament: sala de gimnastica (pt. fitness si wellness); sauna; cabinete masaj; aparate electroterapie; jacuzzi; bai galvanice; bai carbogazoase; parafina; cabinet medical de specialiate; cabinete impachetari; salina. Apele minerale din statiune, placute la gust, carbogazoase, sunt indicate in gastrite hiper si hipoacide, deskinezii biliare hipotone, diabet zaharat, afectiuni urinare (litiaze urinare, infectii cronice, etc.) si anemii.

 Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

Hotel Ciucas 3*

Pret in lei/pers
6 cazari

Mic dejun inclus

Mic dejun inclus + BV1

 

 

Perioada

02.10.2010 - 13.12.2010

Loc in dubla

470,40

873,60

 

 

Loc in single

665,28

1.068,48

 

 

Niciunul

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Pentru REZERVARI si informatii suplimentare:
Telefon si Email contact

 
În curs de procesare...